Младежите на ГЕРБ написаха отворено писмо до председателя на БСП Корнелия Нинова.

...
Младежите на ГЕРБ написаха отворено писмо до председателя на БСП Корнелия Нинова.
Коментари Харесай

Младежите на ГЕРБ питат Нинова защо четирима от БСП още са депутати

Младежите на ГЕРБ написаха отворено писмо до председателя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. В него те питат  за какво четирима депутати на левицата още са в Народното събрание.

Става дума за Манол Генов, Иво Христов, Валери Жаблянов и Таско Ерменков. Младежите от ГЕРБ питат дали за четиримата социалисти важат общоустановените морал и закони.

" Г-жо Нинова, посредством Вас се надяваме посланието ни да доближи и до тези млади от Българска социалистическа партия. За страдание, те нямат шанса на МГЕРБ да заемат места в Народно събрание, Екологичен потенциал, изпълинтелната власт и локалните парламенти, откъдето освен да пишат отворени писма под команда , само че и с дейностите и решенията си в действителност да вършат света и страната си такива, каквито ги виждат, водени от патриотизма и възприятието си за отговорност ", написа още в писмото.

Младежите на ГЕРБ Нинова и БСП създават  " дух на борби и фабрикувани кавги ".

Ето какво написа в писмото на младежите от ГЕРБ:

Уважаема г-жо Нинова,
Отдавна освен на нас, само че и на цялото общество прави усещане стремежът Ви в моменти на най-силна потребност от обединяване в името на ползите на страната, Вие и водената от Вас партия да създавате дух на борби и фабрикувани кавги.

Като дейни и загрижени за страната си младежи, ние от МГЕРБ дълго изчаквахме това Ваше държание да бъде победено от осмислянето на значимостта България да остане постоянна и сигурна страна, в която политическите сили, без значение на власт или в съпротива, да се управляват от търсенето на най-хубавите решения и политики за своите жители. Месеци и години наред, за жал, Вие потвърждавате, че чакането ни е на вятъра и не си заслужава. Г-жо Нинова, постоянно Ви чуваме да говорите за младите, за тяхното бъдеще и реализация, какво е значимо за тях и по какъв начин би трябвало да бъде реализирано то. Е, дано Ви споделим и от първо лице своята позиция, пречупена през призмата на няколко основни въпроса!

Важно е да ни отговорите за какво депутат със свален имунитет и повдигнато обвиняване за пазаруване на гласове към момента заема мястото си в Народното събрание? Купуване на гласове, г-жо Нинова! Престъпление, което умерено можем да определим като най-циничното и смело посягане против демокрацията! Престъпление, което Вие самата не пропускате опция да демонизирате, и с право, само че въпреки всичко позволявате упрекнат в това потъпкване на закона народен представител към момента да упражнява пълномощията си!

Важно е да се отговори по какъв начин по този начин национален фаворит назова 80% от българските жители “дебили ” и продължава да има най-високата естрада да се изрича от името на същите тези, които унижи, а вие не му отнемате тази опция?

Важно е да се разбере по какъв начин обявяваш едно от най-зловещите закононарушения “Народен съд ” за “необходимо правораздаване ” и продължаваш да стоиш като народен представител от представящата се за обществена и загрижена за достолепието на човешкия живот партия – Българска социалистическа партия?

Важно е като на младежи да ни отговорите и за какво трябваше да изпитаме ужаса за себе си и фамилиите си, че водата в столицата ни е отровена, а след това се оказа, че още веднъж Ваш депутат просто си е играел със обществените мрежи?

Да, г-жо Нинова, ние имаме право да получим отговори откакто доста пъти сте употребили нашата обществена група – тази на младежите, с цел да говорите и промотирате позициите и политиките си. Но е въпреки всичко е определящо да знаете още едно – ние имаме глас и не се нуждаем от никого да приказва от наше име. Единственото, което бихме чули, е Вашата позиция по по този начин поставените въпроси. Тази Ваша позиция би могла най-малко малко да вдигне подозренията за това, че българският парламент, с помощта на Българска социалистическа партия, става място, в което намират политическа изява хора като Манол Генов, Иво Христов, Валери Жаблянов и Таско Ерменков, за които явно би трябвало да се отговори важат ли общоустановените морал и закони?

В умозаключение, г-жо Нинова, посредством Вас се надяваме посланието ни да доближи и до тези млади от Българска социалистическа партия. За страдание, те нямат шанса на МГЕРБ да заемат места в Народно събрание, Екологичен потенциал, изпълнителната власт и локалните парламенти, откъдето освен да пишат отворени писма под команда, само че и с дейностите и решенията си в действителност да вършат света и страната си такива, каквито ги виждат, водени от патриотизма и възприятието си за отговорност.

С почитание,
Екипът на Младежи ГЕРБ
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР